کاکامراد و جعبه‌ی جادویی

کاکامراد و جعبه‌ی جادویی | حضرت وهریز

زندگیِ سودمند و مفید #کاکا_مراد می‌تواند دست‌مایه‌ و بهانه‌ی قصه‌نویسیِ ده‌ها نویسنده و فیلم‌ساز باشد.

این دومین کتاب گهواره است که در قالب داستان، به نحوی زندگیِ #کاکا_مراد را برای کودکان روایت می‌کند.

کاکامراد و جعبه‌ی جادویی، داستان زندگیِ پسرک فقیری است که سعی می‌کند با اهدای روشن‌ترین ستاره، سبزترین درخت و زیباترین صدف برای پدر و مادرش خوشنودیِ آن‌ها را به دست بیاورد؛ اما کاکامراد نظر دیگری دارد و از او می‌خواهد که ابتدا باید استفاده و کاربرد بجا و به موقع مهربانی و خرد را بیاموزد. او به راهنمایی‌های کاکامراد عمل می‌کند و سرانجام خوشحالیِ پدر و مادر خود را به چشم می‌بیند.

داستان کاکامراد و جعبه‌ی جادویی نوشته‌ی حضرت وهریز، با نقاشی‌های رستم رمضانف داستان تخیلیِ جالبی فراهم آورده‌اند. این کتاب را از ویب‌سایت گهواره دانلود کنید و با/برای کودکان‌تان بخوانید.

دیدگاه‌ها:

این پست دارای 10 نظر است

  1. فواد رفعت

    از نویسندگان زبر دست این کتاب که برای زنده نگه داشتن نام انسان های شریف تلاش دارند، ابراز امتنان می کنیم.

    1. ولي

      من به شما موفق هستم در صورت يكه بأيد جملات أصيل درى استفاده شود. فارسي را تاريخ است و درى را هم تاريخ است اگر نياز بأشد تاريخ حقيقي دري را برأي تان تشرح ميكنم

  2. تصادفا در بی بی سی فارسی متوجه کتاب کاکا مراد و بعدا متوجه نام گهواره شدم. از اینکه کتاب کاکا مراد را نوشته ایت و انرا مف و رایگان در گهواره گذاشتید خیلی ممنون هستم و هم خوشحال.

    امیدوارم هستم داستان کاکا مراد هم روزی صوتی به صدای ولی امینی شود. کتاب درخت بخشنده با صدای زیبای ولی امینی شنیدم خیلی شیرین بود. هم صدای عالی و هم داستان عالی!

    موفق باشید.

    1. Taqi Vaheed

      آقای خرمی گرامی! از حسن نظر شما سپاسگزاریم.

  3. ذاکرحسین احمدی

    از همه اعضای بسیار محترم موسسه و سایت گهواره، کمال سپاس و قدردانی دارم، بسیار شگفت زده شدم وقتی با سایت تان آشنا شدم که با سلیقه و زیبایی تمام، به فکر کودکان سرزمین مان هستید.
    همت بلند تان را تحسین می کنم، به همه شما مانده نباشید می گویم و از صمیم قلب آرزوی موفقیت و شادکامی برای شما گرامیان دارم.

    1. Taqi Vaheed

      احمدی عزیز ممنون از شما. تشویق‌های شما باعث دلگرمی ماست.

  4. Wasi Noori

    واقعا یک داستان بسیار آموزنده !
    تشکر از خدمات عالی تان …

  5. ریحانه عطایی

    دست نویسنده “جناب وهریز” درد نکند. چی زیبا،با خرد و مهربانی این داستان تحریر شده است. نه تنها که برای کودکان بلکه برای بزرگان نیز آموزنده است. مرد که در کارهای خانه با خانمش کمک نمیکند اما مدام شکایت از خسته بودن خانمش دارد باید داستان کاکا مراد و جعبه جادوی اش را بخواند و کمی از جادوی مهربانی و خرد برای اوردن لبخند روی لبان خانمش استفاده کنذ.

  6. محمدرضا رضایی

    کاکا مراد یک انسان شریف بود، که معنی حقیقی انسانیت و همپذیری رسیده بود. از همکاری با مردم افغانستان در زندگی اش لذت میبرد. اما چه کار میشه کرد که ما مردم لیاقت همراهی شان را نداشتیم.
    جناب دکتر تتسو ناکامورا! روحت شاد، یادت گرامی و راهت همیشه سبز باد!

دیدگاهتان را بنویسید